contract fără atu

JoculBridge.com

> Pagina de start

Atât de mult Bridge!

Întrebări frecvente

1: Jucăm cu roboți? Joc cu calculatorul sau cu jucători reali?

Jucați cu roboți care nu doar că folosesc inteligența artificială, dar recurg și la sute de milioane de decizii umane luate anterior de jucători reali. În ceea ce privește jocurile de gândire, roboții au propria limită; niciun robot nu este capabil să înlocuiască subtilitatea unei decizii umane; din acest motiv, am adaptat un concept invers: roboții sunt cei care sunt asistați de oameni.
Atunci când programul ia o decizie, acesta caută într-o bază de date o decizie umană care seamănă cât mai mult cu situația în care se află. De fapt, de treizeci de ani, am acumulat o bază de mai multe sute de milioane de done. Astfel, un jucător fidel ar putea observa că un adversar joacă o carte pe care el însuși a jucat-o cu mai mulți ani înainte. Jocul realizat în acest fel este cea mai bună metodă de a vă evalua în mod serios performanța, deoarece adversarii dumneavoastră robotizați nu pot în niciun caz să schimbe între ei informații fără ca dumneavoastră să știți.

2: Cum poate fi explicat faptul că, la aceeași donă, roboții pot anunța sau pot începe în mod diferit jocul la alte mese?

Robotul ține cont de deciziile umane (vezi întrebarea 1) luate de jucătorii care au jucat dona într-o altă poziție decât Sud. Într-o competiție, puteți avea doi jucători care anunță diferit cu aceleași cărți.
Acest concept, specific site-ului nostru, corespunde mai bine realității lumii reale, spre deosebire de site-urile în care roboții joacă mereu aceleași cărți… și care, prin urmare, nu permit aprecierea diversității umane.

3: Cum puteți vizualiza din nou donele? Cum puteți verifica deconturile? Sunt dealer și totuși adversarul meu joacă!?

În cazul în care aveți nelămuriri, puteți verifica justificarea marcării și derularea donei, anunț cu anunț și levată cu levată, dând click în tabelul gol al rezultatelor.

4: Aș vrea să știu metoda partenerului meu, ca și metoda adversarilor mei. Unde voi găsi explicații în acest sens?

Ați consultat comentariile anunțurilor? Trebuie să dați click pe cartonul de licitație așezat pe masă, pentru a înțelege convenția anunțului.

5: Îmi pot alege convenția?

Din moment ce robotul ține cont de deciziile umane (vezi întrebarea 1), pentru coerență am ales o singură convenție: Majora a 5-a, 1SA 15-17H, 2SA 20-21H, 2romb forțare manșă, 2treflă foarte nedeterminat, 2inimă și 2pică slab, Stayman, Blackwood 30-41, Cue-bid, Releu, Texas major și minor.

6: Robotul ia mereu cea mai bună decizie posibilă? Site-ul dumneavoastră are scopul de a ajuta lumea să învețe jocul?

Site-ul nostru nu are vocație educativă. Deciziile robotului nu sunt neapărat cele mai bune. În plus, acestea se pot baza pe decizii umane, bune sau rele (vezi întrebarea 1). Vă invităm să analizați rezultatele obținute la celelalte mese, pentru a observa care sunt strategiile bune și rele. Cea mai bună metodă de a face progrese este antrenamentul!

7: Există un mijloc de rejucare a donei? Cum îmi pot îmbunătăți jocul de cărți?

Este ca într-o adevărată competiție: carte pusă jos, carte jucată.

8: Cutia pentru licitații și cărțile sunt prea mici. Ce pot face în acest caz?

Încercați să reglați afișarea paginii la dimensiunea adecvată, folosind modul de mărire (la majoritatea calculatoarelor, combinația tastelor Ctrl + sau Ctrl -) sau funcția zoom, din meniul browser-ului dumneavoastră. Odată cu fiecare reglare de acest fel, va trebui să actualizați pagina.

9: Jocurile sunt afișate succesiv prea repede; nu am timp suficient de gândire. Aparatul joacă pentru mine. Partidele pot fi încetinite?

Acordați-vă timpul necesar pentru a juca și folosiți setările opțiunilor de confort (este vorba despre o săgeată albă pe fond roșu, în partea din stânga sus a mesei de joc).

10: Cum puteți vizualiza levata precedentă? Unde sunt levatele câștigate?

Dați click pe spatele levatei pentru a vizualiza conținutul acesteia.

11: Probleme de funcționare

Atunci când aveți o problemă tehnică sau de afișare, puteți încerca să reactualizați pagina de pornire a site-ului, ca în cazul majorității site-urilor Internet. Pentru a face acest lucru, în cazul majorității browser-elor, este suficient să dați click pe un simbol sub formă de săgeată în cerc, care se află, în general, în partea de sus a paginii, la nivelul liniei unde se află adresa site-ului. În caz contrar, încercați să ștergeți istoricul browser-ului dumneavoastră și nu folosiți simbolul specific pentru pagini favorite sau simbolul de marcare a paginii care corespunde unei versiuni mai vechi a site-ului nostru. Ștergeți cookies-urile, dacă este necesar.


revenire la cuprins